Monthly Archives: September 2010

Gerrr~~~

Gerrr~~ aduyaii.. pehal ngan aku ni.. camne nak sabar? huhu.. ni sumer slh wing man aku.. saje je bg aku ‘naik’.. since last week.. arghhh…. nasib baik tak naik pale otak lg.. kalo naek mmg saket laaa.. asyik ger~~~ bosan … Continue reading

Posted in luxuria | Tagged | Leave a comment

Grrrrr~~~~

Ntah pesal laa mak aku ni lately mcm pelik jerr.. geram pun ada.. tahu nak marah2 jer.. Dia ingat anak dia masih berumur belasan tahun? aduyaii.. ni mesti kes majok sbb aku tak nak tolong mak aku wat gift utk her boss.. … Continue reading

Posted in ira | Tagged | Leave a comment

aduyaii

Sumer kata takle.. sumer kata2 mcm ade unsur TAK BOLEH.. Sudah 10 bulan.. huhu.. :'(((( Nak kene tunggu lg ke? Kene berusaha gak kan.. Masakan Ia bole bergolek atas riba ini.. Takpelaa.. for tiz moment let the heat down.. Setel … Continue reading

Posted in luxuria | Tagged | Leave a comment

Rutin

Sejak 20hb september, ayahku sudah mula menjalani fisioterapi di IJN. Doc ckp 4 bulan ayah kene ikot terapi ini.. Ini sumer disebabkan ayahku diserang Heart Attack 2 bulan sudah. Hanya beberapa hari selepas hari kelahiran ayah yg ke-76. Dan buat pertama … Continue reading

Posted in avaritia | Tagged | Leave a comment

Sering

Dari zaman persekolahan lg aku mmg selalu wat kesalahan disiplin dan kesalahan lalu lintas.. Ape bole wat.. ;P da kata darah muda.. selagi tak mencuba selagi tak kena mesti nak wat lg.. tp aku lain bile da terkena pasti aku … Continue reading

Posted in invidia | Tagged | Leave a comment

Semaklaa

Grrrr~~~;((( Boleh tak kalo nak meeting jumpa kat luar? Perlu ke jumpa kat umah.. tak privacy laa.. mmg saje aku tak nak join meeting.. aku lapar nak makan laa kat dapur.. da korg dok kat meja makan.. geramnye.. ayahku pun sama.. … Continue reading

Posted in gullia | Tagged | Leave a comment

bangun malam

tetibe telefon berdering tika aku sememangnya tidak nyenyak tidur. pabila ku lihat siap yg mendail nombor ku.. ku terkejut dan tertanya2. Mengapakah dia muncul tika setelah dia tolak ku mentah2 bulan sudah. bukan aku ingin ngungkit atau marah, tapi aku … Continue reading

Posted in superbia | Tagged , | Leave a comment

Simpanan Berlebihan

ntah mengapa simpananku semakin hari semakin berlebihan.. perubahan diriku yg semakin comel.. tgk pic zaman 2006.. kurus lg.. hahaha.. setelah diselidik dan selidik.. kutahu mengapa.. ini sumer kerna roti ramli sarip.. dan sememangnya aku kaki minom.. ini menjadikan kombinasi yg … Continue reading

Posted in gullia | Tagged | Leave a comment

Malas nak ambil tahu

HAAhahahaha…. td ayah ku bincang utk projek companyku.. tp ku buat bodoh.. tdo dan berinbox fb.. bkn kerna aku tak minat.. tp aku da malas nak amik tahu selagi perkara itu tidak menjadikan aku seseorang yg berkaitan.. bukan sekali tp … Continue reading

Posted in acedia | Tagged | Leave a comment

hatiku kenapa?

aduhh.. mlm td aku trase hati ku teramat sakit.. sakitnye datang mcm sakit perot.. sejam gak laa sakit hati ni.. hanya kerana gadis? atau sememangnya keadaan kelilingku yg menjadikan ku terlalu sensitif atau terasa.. pemikiranku dan perasaan seakan2 bkn dlm … Continue reading

Posted in avaritia | Tagged | Leave a comment