Monthly Archives: October 2010

Chicken Chop Roasted & Tenderloin Roasted

Ingredients Preparation Roast 40minutes Ready to eat ~nyum nyum nyum~

Posted in gullia | Tagged | Leave a comment

Restoran Mohd Yaseen Nasi Kandar Pulau Pinang

Sebelom puasa dan time puasa, restoran nasi kandar ni tak buka sampai lewat mlm.. ini sumer terjadi biler lepas raya, perot trase lapar.  then saje nak try lalu tgk restoran mamak ni buka ke tak.. restoran ni sejak aku kecik … Continue reading

Posted in gullia | Tagged , | Leave a comment

Sushi TEI & The Library Mid valley ~ GSC Signature The Garden

Tetiba takde plan.. Ingatkan nak kuar lunch jer ngan sherry.. pusing punya pusing nak lunch mane, last last p Mid Valley. Sampai Mid Valley all parking in red light.. DAMN!!! Pe lg, trus g Valet Parking.. Bape jer sgt.. dari … Continue reading

Posted in gullia | Tagged , , , , , , , | Leave a comment

101010

Nice date.. the best things is my 1st love, Uja’s wedding.. it’s all 10 yrs ago.. the girl attracted me while i’m form3. the time i’m busy wif breaking discipline. She come into my life w/o i’ve ever imagined. The truth … Continue reading

Posted in invidia | Tagged , | Leave a comment

Keterampilan

Hahaha.. tanx to all my bff & teman tp mesra.. ur advise realy help me when the time the girls i want to keep, makes my heart painful.. Yup.. I’m single from 25/11/2009.. From tat time, I’ve try many times … Continue reading

Posted in acedia | Tagged , , , | Leave a comment

Aduyaii

Dengan selamba jer kuarkan statement mcm tu.. bole ko kata tanggunjawab bf bg gf duit stiap bulan.. tu tanggungjawab ke? Gf/Bf~~Tanggungjawab ape yg ade? Ikatan pun takde lg.. sekadar mulut mengatakan gf/bf? tarak skola ke? jd gf, bf kene bg … Continue reading

Posted in avaritia | Tagged , | Leave a comment

Woit

Ko ni pesal? dr mlm td ade je ko nak try cr pasal. ko ni mmg jenis pentingkan diri sendiri tanpa memikirkan situasi seseorang tika itu? ko suruh plak mcm ko ni hidup senang lenang. tp takde laa senang mane.. … Continue reading

Posted in ira | Tagged , | Leave a comment

Bersalah

Hrmmm.. adakah ini kesan peningkatan umur dan kesan tidak tidur sehari ditambah plak ngan pergerakan yg keterlaluan? selepas 2 ari tak tdo br tdo tetpi bile bgn tdo 1 ari pening kepala.. mood jgn citer laa.. dlm keadaan terlalu marah2 … Continue reading

Posted in superbia | Tagged | Leave a comment

Magika

Selepas makan di TGIF, aku ngan ex aku g cathay utk tgk wayang. haha.. rupa-rupanya dia mmg da ade plan nak tgk citer ape.. ikotkan ajer.. sbb aku kenal ex aku, kag majok then marah2 kalo tak ikot.. so tgh … Continue reading

Posted in acedia | Tagged , , , | Leave a comment

T.G.I.Friday

Strawberry Surprise (non-alcohol) (<RM20) Top Shelf Long Island Tea (alcohol) (RM24+) Jack Daniel’s® Glazed Ribs (alcohol) (RM55+) New York Sirloin Steak (non-alcohol) (RM50?) Tanx to my ex/ currently my fren to bring me to TGIF. The time u ask me, i’m … Continue reading

Posted in gullia | Tagged , , , , | Leave a comment