Category Archives: ira

marah/wrath,anger ~ Amon Ra,Satan

Malacca Historical Land

Been in malacca since 9th February 2011.. Suddenly working at MITC.. New environment, new lifestyle, new pressure thingy.. Nice job but bad management. top management excellent. delay is the routine. searching and rounding. wanna find entertainment and glamorous. Construction is … Continue reading

Posted in ira | Tagged , | Leave a comment

what the heck!!!

I have my LC135 Yamaha since 3 years ago. Since december 2009, tat LC park at my basement car park. till october, i’ve decided to repair n servis the LC. but november i sent to repair. i hope when i … Continue reading

Posted in ira | Tagged , , | Leave a comment

Ayam Penyet Wangsa Walk

hrmmm.. told oredy do not go to Ayam Penyet. bcoz i’ve oredy been there once. but u guys didnt want listen to me. nothing spesel there. but u all will paid for me, so i juz follow u guys to … Continue reading

Posted in ira | Tagged , , , | 2 Comments

What a Burning Day

The day my mom asked me to follow her went to penang, i’m refused coz i wanna meet my brother. Not an order, but asking either wanna follow or not. After my mom otw to Penang, i met cute girl … Continue reading

Posted in ira | Tagged | Leave a comment

Woit

Ko ni pesal? dr mlm td ade je ko nak try cr pasal. ko ni mmg jenis pentingkan diri sendiri tanpa memikirkan situasi seseorang tika itu? ko suruh plak mcm ko ni hidup senang lenang. tp takde laa senang mane.. … Continue reading

Posted in ira | Tagged , | Leave a comment

sentap!!!

jgn nak emo sgt bole tak? rase nak marah je ko ni.. aku malas nak ckp byk laa.. mende nak wat bersama.. bole tak fokus.. kalo sebelum ni bole lak sampai ke pg buta.. aku takkan bertanya ko kalo aku … Continue reading

Posted in ira | Tagged | Leave a comment

Grrrrr~~~~

Ntah pesal laa mak aku ni lately mcm pelik jerr..¬†geram pun ada..¬†tahu nak marah2 jer.. Dia ingat anak dia masih berumur belasan tahun? aduyaii.. ni mesti kes majok sbb aku tak nak tolong mak aku wat gift utk her boss.. … Continue reading

Posted in ira | Tagged | Leave a comment

AKU

Siapakah diriku ini? Nahh~~~(-_-“) Diri ini tidak penting dan tidak pernah diperlukan. Tetapi diri ini bisa membuatkan kamu tersenyum, bisa berada dikala memerlukan, bisa menempuh bersama. Aku bukan spesel seperti org lain. Aku hidup dlm duniaku sendiri. Aku bukan pilihan … Continue reading

Posted in ira | Tagged | Leave a comment